Thuis

Green Industrial(China)CO.,Limited

Bedrijfsprofiel

Bedrijfprofiel

 

Groen Industrieel Beperkt Co. (van China). opgericht in 2006, voortkwam werd uit de Elektro het Hulpmiddelfabriek van Shanghai Pudong, met 37 jaar van geschiedenis sinds de eerste fabrikant van 1981.The van het solderen van hulpmiddelen en het solderen van uiteinden in China.


In 1997, Groen werd de belangrijkste opsteller om de nationale norm van elektrische soldeerbout (GB4706.41-1998) op te stellen en de norm van China van het solderen van uiteinden (QB/T 2567-2002), nam het lood in het overgaan van de milieubescherming test van SGS Company, een internationale gebiedende testende instelling.

 

Groen hecht altijd groot belang aan R&D-investering, ononderbroken innovatie en de voortdurende verbetering, heeft vele nationale octrooien op uitvinding, gebruiksmodel en verschijning.


Met de voortdurende verbetering van industriële Groene productieeisen ten aanzien van geautomatiseerde verrichting en het solderen heeft de kwaliteit, in spel zijn technische voordelen en jaren van accumulatie op het gebied van het solderen gebracht. Op basis van „traditionele solderende uiteinden voor handverrichting“, met succes gelanceerde „speciale solderende uiteinden voor automatische solderende machine“, brekend door het knelpunt van het solderen van uiteinden op het gebied van het automatische solderen, met duurzaamheid, warmtegeleidingsvermogen, stabiliteit en consistentie. Vul de spatie in binnenlandse markt op.


Bovendien op basis van traditionele superieure producten, vernieuwde het bedrijf en verbeterde, en onophoudelijk lanceerde opeenvolgend nieuwe generatie van producten zoals de „intelligente solderende post van de temperatuurcontrole“, de „intelligente solderende post van de frequentieomzetting“, „intelligente hete lucht desoldering post“, „intelligente Mini solderende post“, „BGA-reparatiemateriaal“ en „intelligent statisch verwijderingsmateriaal“ enz.


De laatste jaren, samen met diverse ontwikkeling van het technische proces naar Robot en Automatisering in industriële productie. Groen volgde dicht het tempo van The Times en ontwikkeld automatiseringsmateriaal met kerntechnologie en de onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten, zoals „automatische solderende robot“, „automatische het uitdelen robot“, de „robot " enz. automatische van het schroefsluiten, werden de unieke onderneming met volledig - onafhankelijke onderzoek en ontwikkelingscapaciteit om solderende uiteinden te veroorzaken, zijn de solderende post en de solderende robot in China.Thus, de de industrieketen op het gebied van het elektronische solderen opengesteld, en sloved het al lang bestaande pijnpunt dat de materiaalfabrikanten geen solderende uiteinden begrijpen terwijl de solderende uiteindenfabrikanten niet het materiaal begrijpen.


In de loop van de Groene jaren, word de belangrijke onderneming leidt altijd de tendens van technologische ontwikkeling in de binnenlandse elektronische solderende industrie. Niet alleen bezet een hoog marktaandeel in China, maar ook verkoop aan meer dan 90 landen en gebieden in de wereld.


Green producten wijd gebruikt in automobielelektronika, communicatie elektronika, medische elektronika, veiligheidselektronika, ruimtevaart, militaire elektronika, nieuwe energie en van de consument elektronika en andere verwerkende ondernemingen die het elektronische solderen vergen. Langs de manier, is het gesteund en erkend door vele bekende merkklanten in China en in het buitenland.


Momenteel, is de wereld een nieuwe era van industriële 4,0 ingegaan, „Gemaakt in China 2025“ als tenuitvoerlegging van de strategie van verwerkende natie, zijn de transformatie en de bevordering van verwerkende industrie noodzakelijk. Groen doorgaan, zal voortreffelijkheid nastreven en zal een one-stop oplossingsleverancier voor de Globale elektronische het solderen geïntegreerde regeling ernaar streven te worden.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

China Green Industrial(China)CO.,Limited Bedrijfsprofiel 0

Green Industrial(China)CO.,Limited
Green Industrial(China)CO.,Limited
Green Industrial(China)CO.,Limited
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Importeur

Exporteur

Merken : groene

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 1000-3000

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Green Industrial(China)CO.,Limited Certificaten China Green Industrial(China)CO.,Limited Certificaten China Green Industrial(China)CO.,Limited Certificaten China Green Industrial(China)CO.,Limited Certificaten